E. Bos Orthopedagogiek
“Zit uw kind of jongere niet lekker in zijn of haar vel, heeft het vaak last van hoofdpijn of buikpijn, gaat het met tegenzin naar school of blijven de resultaten achter, is uw zoon of dochter vaak brutaal, agressief of juist heel timide, angstig of somber, heeft het moeite om zich te concentreren of met het toepassen van sociale regels, heeft uw vermoedens van ADHD, ADD, ODD, autisme, faalangst, hoogbegaafdheid, dyslexie of dyscalculie dan is het goed om een orthopedagoog in te schakelen en bent u hier aan het juiste adres”.
“Een orthopedagoog-generalist is een gedragswetenschapper en tevens regiebehandelaar die u in kunt zetten als er facetten in de ontwikkeling, gedrag, onderwijs en/ of de opvoeding van kinderen en jongeren tussen de 6 en 23 jaar thuis of op school niet naar tevredenheid verlopen.”
“Als het thuis of op school even niet zo lekker loopt kunnen er vele oorzaken zijn. Vaak is het lastig om precies uit te zoeken wat er aan de hand is en hoe het beste geholpen kan worden. Een orthopedagoog-generalist kan daarbij helpen.”
Onze praktijk maakt altijd een individueel plan op maat, waarin het belang van de cliënt en diens hulpvragen voorop staan.
Pagina functies
- Doelgroep:
-
- 4-12 jaar
- 12-16 jaar
- 16 jaar en ouder
- Specialisme:
-
Basis GGZ (diagnostiek en behandeling) zoals: ADD, ADHD, autisme en angstproblematiek
Specialisme: hoogbegaafdheid
Opvoedondersteuning
Begeleiding omtrent sociaal-emotionele problematiek
Hulpverlening voor thuiszitters
Laatste update: 14-12-2022
3319GR Dordrecht
Contact: Eli Bos
Als u nog niet de juiste jeugdhulpverlener heeft gevonden, kunt u het volgende doen:
- Als ouder(s) of jeugdige kunt u contact opnemen met uw gemeente.
-
Als zorgaanbieder of overige professional kunt u met uw zorginhoudelijke vraag terecht bij de gemeentelijke toegang.
-
Voor vragen inzake contracten, inkoop en beleid en overige vragen kunt u contact opnemen met het Zorg Informatie & Inkoop Team.
Als u (samen met de jeugdprofessional) een keuze heeft gemaakt voor een aanbieder kan de jeugdprofessional het gezinsplan doorsturen naar de zorgaanbieder/kunt u met het gezinsplan de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u een verwijzing heeft van de huisarts of het Samenwerkingsverband (bij dyslexie) dan kunt u met deze verwijzing de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u nog geen verwijzing heeft meldt u zich dan bij het CJG van uw gemeente.