Care Forward
Care Forward is een zorgaanbieder die (specialistische) vormen van ambulante begeleiding en behandeling biedt aan gezinnen met een migratieachtergrond. Care Forward richt zich casussen met veiligheidsproblematiek (huiselijk geweld en/of kindermishandeling/-verwaarlozing), opvoedondersteuning en kind eigenproblematiek. Daarnaast wordt ondersteuning geboden op gebied van (begeleide) omgangsregelingen, begeleiding op school, ouderschapsbeoordelingen en ouderschapsbemiddeling.
Wilt u contact opnemen om een casus te bespreken of aan te melden? Dan kunt u doen door te bellen naar 0164 - 743 124 of te mailen naar info@careforward.nl.
We hebben diverse talen en culturen in ons team, waaronder (Syrisch-)Arabisch, Farsi (Iran), Dari (Afghanistan), Tigrinya (Eritrea), Somalisch, Koerdisch, Turks, Russisch en Pools. De professionals en ondersteunende medewerkers zorgen voor een brugfunctie en hebben de inhoudelijke kennis op passende ondersteuning te bieden. Het team bestaat uit SKJ-geregistreerde professionals, gedragsdeskundigen en ondersteunende begeleiders.
Pagina functies
- Doelgroep:
-
- 0-4 jaar
- 4-12 jaar
- 12-16 jaar
- 16 jaar en ouder
- Specialisme:
-
De specialisatie ligt gezinnen met een migratieachtergrond die onvoldoende aansluiting krijgen van reguliere zorgaanbieders. Care Forward biedt (specialistische) ondersteuning die tevens in context van de eigen cultuur en taal effectief is.
Laatste update: 04-11-2024
Onze zorglocaties
- Bergen op Zoom
- Etten-Leur
- Halderberge
- Moerdijk
- Roosendaal
- Rucphen
- Steenbergen
- Woensdrecht
- Zundert
Als u nog niet de juiste jeugdhulpverlener heeft gevonden, kunt u het volgende doen:
- Als ouder(s) of jeugdige kunt u contact opnemen met uw gemeente.
-
Als zorgaanbieder of overige professional kunt u met uw zorginhoudelijke vraag terecht bij de gemeentelijke toegang.
-
Voor vragen inzake contracten, inkoop en beleid en overige vragen kunt u contact opnemen met het Zorg Informatie & Inkoop Team.
Als u (samen met de jeugdprofessional) een keuze heeft gemaakt voor een aanbieder kan de jeugdprofessional het gezinsplan doorsturen naar de zorgaanbieder/kunt u met het gezinsplan de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u een verwijzing heeft van de huisarts of het Samenwerkingsverband (bij dyslexie) dan kunt u met deze verwijzing de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u nog geen verwijzing heeft meldt u zich dan bij het CJG van uw gemeente.