Kim Buuron
Bij Kim Buuron kan eenieder terecht die aan zichzelf wil werken, die graag buiten in de natuur bezig is en die van dieren houdt. Kim werkt met Paarden. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van trauma's en het verbeteren van zelfbeeld van jongeren. Zij zet veel verschillende middelen in. Deze zijn altijd passend bij de hulpvraag van de jongere en diens ouders. Zorg bij Kim Buuron is altijd maatwerk.
Samen met de jeugdige, ondersteund door het paard ga ik op zoek naar kwaliteiten van de jeugdige. We zoeken naar traumatische ervaringen, hieruit voortvloeiende gedragspatronen en valkuilen en proberen deze op te lossen en te veranderen.
Ik werk vraag gestuurd en doelgericht. Doelen waar ik altijd aan werk zijn ervaren van succes en respect, versterken van (zelf) vertrouwen, verminderen van angsten en onzekerheden in het juiste perspectief leren zien, verbeteren zelfredzaamheid, oplossingsgericht denken en handelen,
Ik onderzoek emoties en geef er andere uitiing aan en we gaan op zoek naar gezonde copingsmechanismen passend bij de jongere
Traumas worden op verschillende manieren aangepakt
Essentieel is dat eenieder hier onvoorwaardelijk welkom is en dat ouders worden meegenomen in deze processen.
Indien noodzakelijk wordt er van verwekking tot nu naar de jongere gekeken
Pagina functies
- Doelgroep:
-
- 4-12 jaar
- 12-16 jaar
- 16 jaar en ouder
- Specialisme:
-
paard ondersteunde therapie
(vroegkinderelijk) trauma en de behandeling hiervan
polyvagaal theorie
mindfulness
verbeteren zelfbeeld
coping verbeteren
Laatste update: 30-01-2023
Onze zorglocaties
- Roosendaal
4725 SW Wouwse Plantage
Contact: Kim Buuron
Als u nog niet de juiste jeugdhulpverlener heeft gevonden, kunt u het volgende doen:
- Als ouder(s) of jeugdige kunt u contact opnemen met uw gemeente.
-
Als zorgaanbieder of overige professional kunt u met uw zorginhoudelijke vraag terecht bij de gemeentelijke toegang.
-
Voor vragen inzake contracten, inkoop en beleid en overige vragen kunt u contact opnemen met het Zorg Informatie & Inkoop Team.
Als u (samen met de jeugdprofessional) een keuze heeft gemaakt voor een aanbieder kan de jeugdprofessional het gezinsplan doorsturen naar de zorgaanbieder/kunt u met het gezinsplan de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u een verwijzing heeft van de huisarts of het Samenwerkingsverband (bij dyslexie) dan kunt u met deze verwijzing de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u nog geen verwijzing heeft meldt u zich dan bij het CJG van uw gemeente.