Licht in Zicht
Transculturele psychiatrie
Bij ons werken psychiaters, psychotherapeuten, artsen en psychologen. Wij helpen jongeren vanaf 6 tot 18 jaar bij angststoornissen, depressie, ADHD, dwangstoornis etc.
Aansluiten bij uw taal en cultuur
Ons behandel en begeleidingsteam bestaat uit therapeuten en begeleiders met verschillende etnische achtergronden waardoor ze de taal, leefsituatie, culturele normen en waarden van cliënten goed kennen. Naast de Nederlandse taal bieden wij ook behandeling in:
Turks Arabisch Berbers Pools Engels Oekraïens Russisch
Pagina functies
- Doelgroep:
-
- 4-12 jaar
- 12-16 jaar
- 16 jaar en ouder
- Specialisme:
-
We kunnen helpen bij de volgende problemen:
Gedragsproblemen Ontwikkelingsproblematiek Autisme ADHD Depressie Angst Trauma Gevoelens van verdriet, schuld, schaamte of falen Gezinsproblematiek/hechtingssystematiek Somatoforme stoornissen
Om tot een juiste diagnose te komen kunnen we gebruik maken van diverse testen. Denkt u bijvoorbeeld aan een intelligentietest, ASS, ADD of dubbel bijzonder test.
Soms kunnen we niet helpen
Bij dyslexie, psychotische stoornissen of acute psychiatrische hulpvragen kunnen wij helaas niet helpen. Dat geldt ook voor cliënten waarbij opname in een kliniek gewenst is. Is dit aan de hand, neem dan contact op met uw huisarts.
Laatste update: 14-12-2023
Onze zorglocaties
- Bergen op Zoom
- Etten-Leur
- Halderberge
- Moerdijk
- Roosendaal
- Rucphen
- Steenbergen
- Woensdrecht
- Zundert
4817 BL Breda
Contact: Nurten Karisli
Als u nog niet de juiste jeugdhulpverlener heeft gevonden, kunt u het volgende doen:
- Als ouder(s) of jeugdige kunt u contact opnemen met uw gemeente.
-
Als zorgaanbieder of overige professional kunt u met uw zorginhoudelijke vraag terecht bij de gemeentelijke toegang.
-
Voor vragen inzake contracten, inkoop en beleid en overige vragen kunt u contact opnemen met het Zorg Informatie & Inkoop Team.
Als u (samen met de jeugdprofessional) een keuze heeft gemaakt voor een aanbieder kan de jeugdprofessional het gezinsplan doorsturen naar de zorgaanbieder/kunt u met het gezinsplan de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u een verwijzing heeft van de huisarts of het Samenwerkingsverband (bij dyslexie) dan kunt u met deze verwijzing de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u nog geen verwijzing heeft meldt u zich dan bij het CJG van uw gemeente.