Mentaal Beter Cure B.V.
Door positieve eigenschappen te ontwikkelen en eigen krachten te stimuleren, zorgen we ervoor dat kinderen en jongeren met psychische klachten gelukkiger en gezonder in het leven staan.
Soms lopen kinderen en jongeren vast in het leven waar de hulp van ouders, verzorgers of school niet voldoende is. Mentaal Beter helpt kinderen en jongeren met psychische problemen die niet eenvoudig zijn op te lossen. Op vestigingen door het hele land staan teams van verschillende behandelaren klaar om kinderen, jongeren en gezinnen verder te helpen.
Wij behandelen lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornissen en milde persoonlijkheidsproblemen. Maar naast behandelen van psychische klachten, zorgen we er ook voor dat kinderen, jongeren en gezinnen weer floreren.
Samen met het kind en de naasten scheppen we helderheid over de klachten. Maken we een plan met concrete doelen en helpen we de klachten te verminderen zodat het kind zelf de uitdagingen van het leven weer aan kan.
Pagina functies
- Doelgroep:
-
- 4-12 jaar
- 12-16 jaar
- 16 jaar en ouder
- Specialisme:
-
GGZ-Behandeling
Laatste update: 27-01-2023
Onze zorglocaties
- Bergen op Zoom
- Etten-Leur
- Roosendaal
4871 ZP Etten-Leur
Contact: Marja Merkx
Als u nog niet de juiste jeugdhulpverlener heeft gevonden, kunt u het volgende doen:
- Als ouder(s) of jeugdige kunt u contact opnemen met uw gemeente.
-
Als zorgaanbieder of overige professional kunt u met uw zorginhoudelijke vraag terecht bij de gemeentelijke toegang.
-
Voor vragen inzake contracten, inkoop en beleid en overige vragen kunt u contact opnemen met het Zorg Informatie & Inkoop Team.
Als u (samen met de jeugdprofessional) een keuze heeft gemaakt voor een aanbieder kan de jeugdprofessional het gezinsplan doorsturen naar de zorgaanbieder/kunt u met het gezinsplan de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u een verwijzing heeft van de huisarts of het Samenwerkingsverband (bij dyslexie) dan kunt u met deze verwijzing de zorgaanbieder contacteren voor een intakegesprek.
Indien u nog geen verwijzing heeft meldt u zich dan bij het CJG van uw gemeente.